Oldal kiválasztása

megjelent!

Ha egészséged van, MINDENED van, ha nincs, mindent megadnál azért, hogy újra az legyél! A kérdés: Hogyan érheted el a kiváló testi erőnlétet és az egészséges vonzó fizikumot? Ebből a könyvből megtudhatod! Egy hiánypótló szakkönyv a tökéletes testi/lelki harmónia érdekében, a szerző több mint 30 éves tapasztalata egyszerűen, érthetően gyakorlati útmutatással! A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható.

Az ajánlat 2020. december 21-ig érvényes!
*Ajándékozz egészséget karácsonyra!

A Te történeted.
A Te sikered.

Személyi edzőként számtalanszor részem volt abban a csodában, hogy az emberek a testük megváltoztatásával egy ÚJ életet is kapnak. Ez a csoda számodra is elérhető! 

A sikeres életmódváltás titka c. könyvet azért írtam, hogy erőt és inspirációt adjak Neked annak érdekében, hogy sikeresen meg tudd változtatni a tested. Nincs jelentősége hogy nő, férfi, kezdő, haladó vagy, csak legyél elszánt! A közös célunk az, hogy a LEGJOBBAT hozd ki magadból! Eddig több ezer elszánt életmódváltónak segítettem, legyél Te is bátor! Izmosabb, szálkásabb, karcsúbb, fittebb, egészségesebb szeretnél lenni? Vagy a túlsúlyodtól szeretnél megszabadulni? Most elérheted az ÁTTÖRÉST!
Csak kellően akarnod, és tenned kell érte! Apró változtatásokkal lenyűgöző eredmények! Sikeres életmódváltás az egyszerűség jegyében, intelligens, tudatos, elfoglalt embereknek. Ha betartod a javaslataimat: megerősödik az önbecsülésed, jobb lesz a közérzeted, magas lesz az energiaszinted, nem leszel fáradékony, depressziós, kicsattansz az egészségtől, vidám leszel és kiegyensúlyozott, büszke leszel magadra! Nincs kifogás, esélyt kell adnod magadnak! Meg kell próbálnod! Te is képes vagy rá! Higgy magadban! Drámai változást érhetsz el csupán néhány hét alatt, de a közérzeted néhány nap után már sokkal jobb lesz! Nem kell drága szénhidrát csökkentett élelmiszereket enned! Megmutatom hogyan csináld!

Nézd meg a videót!

A szerző ajánlása, miért írta meg ezt a könyvet?

A könyvről

Olyan módszert keresel, amellyel a legkisebb idő/pénz/energia ráfordításával a leggyorsabb, leglátványosabb, hosszú távú biztonságos és egészséges sikert érheted el? MEGTALÁLTAD! Harmincnégy évvel ezelőtt kezdtem el a testedzéssel foglalkozni. Mindig érdekelt, hogyan változtathatnám a fizikumomat jobbá, esztétikusabbá, erősebbé. A sport szeretete mára hivatássá vált: személyi edzőként, tanárként és életmód tanácsadóként több ezer embernek mutattam meg az életmódváltás testi és mentális útját.

 

A legtöbb életmóddal foglalkozó könyvnek az a legnagyobb hibája, hogy túl sok információt zúdít a nyakadba, túlbonyolítják a tennivalóidat, ráadásul sablon étrendeket és edzésterveket próbálnak rád erőltetni. Ráadásul az alapokat sem mutatják be jól, ezért hiába várod a befektetett munkád gyümölcsét – a tested átalakulását. Én megmutatom a sziklaszilárd alapelveket, az ok-okozati összefüggéseket, és azokat a kikerülhetetlen törvényszerűségeket amelyeket ismerned és használnod kell. Ha nem rendelkezel az alapismeretekkel, akkor hiába reménykedsz a változásban! Az erőfeszítéseid sikertelensége előbb-utóbb le fogja lohasztani ambícióid tüzét, helyette a csalódottság, a kiábrándultság, a frusztráltság, a szorongás és a düh romboló következményei veszik át a főszerepet a boldog, kiegyensúlyozott élet helyett… Nem engedheted, hogy ez történjen!

Minden egy könyvben a tested átformálásáról,
amit eddig nem mondott el neked senki sem…

Tudd meg:

^

A fogyás, a tesformálás, a tested átalakítása

^

A stabil eredményeket biztosító életvitel

^

Az egészséges vonzó test és kiváló kondíció

^

Az éhezésmentes örömteli táplálkozás

^

Az önmotiváció, a sikerlélektan

^

A sikeres életmódváltás

HOGYAN MŰKÖDIK!

Részlet a könyvből

Sikeres életmódváltás lépésről-lépésre az egyszerűség jegyében, intelligens, tudatos, elfoglalt embereknek.

Ha még ma elkezded az életmódváltást, a változás:
1 nap, 1 hét, 1 hónap alatt alig észrevehető.
1 év alatt szembeötlő.
5 év alatt drámai…

A jövőbeli életminőségedért most kell tenned!
NE VÁRJ! NE HALOGASS!
Tedd meg most azonnal az első lépést
az új tested, és az új életed felé!

Hogyan tud segíteni Neked ez a könyv?
Ez a könyv, és az általa tolmácsolt gondolatok rendkívüli erővel bírnak. Megváltoztathatják a tested, a lelked és az ÉLETED. A Te döntésed, hogy élsz-e ezzel a különleges lehetőséggel.

Nem áll szándékomban, hogy megijesszelek és felsorakoztassam a helytelen életmódból adódó halálos betegségek végtelen sorát. A célom az, hogy egyszerűen megvalósítható és hosszú távú sikert biztosító rendszert adjak át Neked. A könyvben fellelhető tudás már bizonyított, több száz, több ezer embernek segített az életminőségének a jobbá tételében. Kizárólag úgy lehetsz eredményes, ha akcióba lépsz és az általam javasolt alapelveket AZONNAL beépíted az életedbe. Ha nem cselekedsz azonnal, a könyvben rejlő erő elillan, semmivé foszlik. Ekkor minden marad a régiben, és nem történik semmi sem. Ám ha megragadod a pillanat erejét, akkor azon nyomban elindul a változás, még ha ez nem is lesz szemmel látható. Ha állhatatosan kitartasz, akkor a láthatatlan is hamarosan láthatóvá válik.

A leglényegesebb pontja az életmódváltásod sikerének az, hogy hétről-hétre megtervezed, majd megvalósítsd a tennivalóidat:

1. a testedzés
2. a pihenés
3. a táplálkozás
4. és a lelki békéd tekintetében.
Minden héten az életritmusodba illeszkedő cselekvési- és megvalósítási tervet kell készítened, majd következetesen végre is kell hajtanod azt!
Ez a terv legyen egyszerű, ne bonyolítsd túl! Haladj kis léptékben napról-napra, hétről-hétre! Hetente egy jó szokást vegyél fel, egy rosszat pedig hagyj el! Ebben fog segíteni Neked a Munkafüzet. Legyél kitartó, a befektetett energiád idővel meg fog térülni, a jutalmad nem marad el!

A sikerstratégia az, hogy a legjobb döntéseket hozva elszántan mész a célod felé. Nem hiszek a drasztikus életmódváltásban, csak az apró lépések varázserejében. Így nem támasztasz saját magaddal szemben irreális elvárásokat, nem nyomasztja a lelked a megvalósíthatatlan teljesítmény kényszer. Ez a könyv bemutatja azokat az alapelveket, amelyeket meg kell tanulnod, és az életed szerves részévé kell tenned. Az életmódváltásod sikeréhez nagyon sok apró döntés és azonnali cselekvés fog elvezetni. Ez a legnagyobb TITOK amit felfedeztem.

A sikeres életmódváltás titkát már felfedtem előtted, most az következik, hogy megtudd, mit kell tenned.
A személyes sikered a Te kezedben van! Láss hozzá, tedd meg, amit tenned kell!

Mi lehet értékesebb az Életednél?
Nem tudhatom, Te most ebben a pillanatban milyen élethelyzetben vagy, a kíváncsiság vezérelt a könyv elolvasásához, vagy egészségügyi kihívásokkal küzdesz és megoldásokat keresel az életminőséged jobbá tételéhez. Lehet, hogy nyomaszt a jelenlegi tested börtöne, a gyenge életminőséged, a túlsúly megélése. Elérkeztél arra a pontra, amikor az asztalra csapsz és azt mondod: ELÉG VOLT! Felkorbácsolt érzelmeid arra késztetnek, hogy minden áron változtass, tegyél magadért, és a saját kezedbe vedd a sorsod.

Ezt a könyvet a legjobb tudásom szerint azzal a szándékkal írtam, hogy egyszerű megoldást nyújtsak Neked abban, hogyan kezd el az életmódváltást, a legjobb úton indulj el, és az első lépésed is eredményeket hozzon. A változáshoz döbbenetesen egyszerű alapelvek fognak elvezetni, annyira egyszerűek, hogy első hallásra talán hihetetlennek tűnhet. DE MŰKÖDNEK! Hiába hangzik jól valami, ha nem működik… Én szemben állok azokkal, akik el akarják hitetni veled, hogy a „legjobb” és „egyetlen” termék tőlük vehető meg. Nincs egyetlen tuti termék, vagy fogyókúra.

A sikeres életmódváltásodhoz egy bevált rendszerre van szükséged, mely mentálisan és fizikálisan is támogat.

Az átalakulásod csodájához sok apró tudatos lépés fog elvezetni. A célom az, hogy átadjam Neked azt a tudást, amellyel a lehető legrövidebb időn belül a legjobb, leglátványosabb eredményt tudod elérni, mindezt biztonságosan, az egészségedet szem előtt tartva. Segíteni fogok abban is, hogy a kívánt célok elérése után ne lankadjon a lelkesedésed, továbbra is fenntartsd a helyes életvitelt. Lássunk hozzá, tudd meg az ideális testsúly, és a hosszú egészséges élet titkát, izgalmas lesz! 

Életmódváltás – A kihívás
Az életmódváltás ugyan annyira szellemi, mint fizikai kihívás, mindkét fronton kiemelkedő teljesítményre van szükség. Külső világunk összhangban van a belső világunkkal. Ha külső világodban meg akarsz változni, akkor először a lelki megfelelőjét kell átalakítanod, azzá az emberré kell válnod, aki képes a változásra. A változás folyamata során a gondolataid fognak cselekvésre késztetni, a tetteid új szokásokat alakítanak ki, az új szokásaid pedig belenőnek az életedbe, így tudod újrateremteni saját magad. Ez egy elementáris erővel bíró megtapasztalás, a Te személyes diadalod. Ha ezt megértetted, ez lesz az első mérföldköve a személyes sikerednek.

„Még egy Isten sem változtathatja vereséggé annak
az embernek a győzelmét, aki önmagát győzte le.” – Buddha

 

Fejezet

Oldal

Sikeres életmódváltás lépésről-lépésre az egyszerűség jegyében, intelligens, tudatos, elfoglalt embereknek.

Ha még ma elkezded az életmódváltást, a változás:
1 nap, 1 hét, 1 hónap alatt alig észrevehető.
1 év alatt szembeötlő.
5 év alatt drámai…

"Tibornál felkészültebb edzővel még nem találkoztam."

Caramel – dalszerző, énekes

Az életmódváltók Bibliája! Kötelező mindenki számára, aki egy kicsit is komolyan veszi a teste átalakítását!

Nagy Szilvia – 3 gyermekes anyuka

Folyton belekaptam valami divatos diétába, de a tartós sikerek elmaradtak. Tibor könyve megvilágította a lényeget, most már örömteli a táplálkozásom, könnyen tartom. Mióta edzeni is elkezdtem, az életem minősége megváltozott! Köszönöm!

Kovács Dóra 

A szerző:

 

Barta Tibor vagyok, a testedzés elkötelezettje, személyi edző, szakíró, életmód tanácsadó, leendő fitness és testépítő edzők gyakorlati oktatója a Fitness Company edzőképző iskolánál. A motiváció, A sikeres életmódváltás titka, és a Sikerspirál c. könyvek szerzője. Három éves korom óta sportolok, az életem során több mint 4000-szer ballagtam el az edzőterembe, és elmondhatom, hogy dopping szerek használata nélkül elértem a testi képességeim maximumát. 48 éves vagyok, egészséges, energikus. Az elmúlt években könyveimmel, írásaimmal, tanfolyamaimmal több ezer embernek segítettem abban, hogy eredményesek legyenek a testük megváltoztatásában, és az életmódváltásban.

A tiszta, doppingmentes testedzés híve vagyok, filozófiám szerint intelligens egyszerű stratégiával mindenki megteremtheti a számára ideális és tökéletes testet.

Barta Tibor

Méltatások:

értékes ajándék 

Egyszeri

különleges ajánlat!

Három csomag közül tudsz választani, kérlek körültekintően nézd meg őket!

Kérdés esetén hívd: 06303391549

No Pain, No Gain

Real Work.
  Real Results.

Mennyit érne neked?

Ha megtudnád az emberi test átformálásának kikerülhetetlen alapelveit? Ha tartósan le tudnál fogyni, optimális lenne a testsúlyod, és ezt könnyen tartani is tudnád?

Ha iránymutatást kapnál a tökéletes testi/lelki egyensúly eléréséért?

Ha megismerhetnéd az éhezésmentes örömteli táplálkozás titkát?

Ha nem futnál felesleges köröket sport terén, hanem tudnád a Te személyes céljaidnak megfelelően mit kell tenned álmaid testéért?

Ha tetszene amit a tükörben látsz és megnőne az önbecsülésed, az önbizalmad, büszke lennél magadra? Neked ez mennyit jelentene?

Ha álmaid egészséges és erős testében élnél, mire lennél képes, mit tudnál elérni, milyen minőségű életet tudnál élni?

Szered meg ezt a különleges tudást most!

Vagy lepd meg vele, családtagodat, barátodat, kedves ismerősödet.

Tudsz értékesebb ajándékot az egészségnél?

Csomagok:

Rendelj most, tökéletes ajándék karácsonyra!

És a szeretet

A szeretet ereje a tisztaság ereje.

Deepak Chopra

Prémium csomag

A testkultúrába történő befektetés mindig a legjobb, leghasznosabb, legegészségesebb! 🙂

És a család

Ha túlnézünk a veszekedésen, fájdalmon és sértődésen, olykor jól esik emlékeztetni magunkat arra, hogy a családon kívül az égvilágon nincs fontosabb.

Született feleségek c. film

Ennyi ideig él a különleges ajánlat:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Alap

4900.-

N

A sikeres életmódváltás c. könyv hanganyaga

8900.- Ft

N

Ajándék 1. A motiváció c. könyv PDF verziója

Ára: 3800.- Ft

N

Ajándék 2. Exkluzív interjú Bartha Ákos táplálkozáskutatóval

N

Eredeti ár: 12700 Ft

 Összesen 7800 Ft kedvezmény! Akciós ár: 4900 Ft

Prémium

9900.-

Legnépszerűbb

N

Az Alap csomag és azon felül:

N

A sikeres életmódváltás titka c. nyomtatott könyv

Ára: 8900.- Ft

N

Exkluzív Munkafüzet a gyakorlati megvalósításért

Ára: 4900.- Ft

N

Házhozszállítás díja

1490.- Ft

N

Ajándék 3. Bartha Ákos táplálkozáskutató Inzulinrezisztencia - okok és következmények c. írása PDF

N

Eredeti ár: 27900 Ft

Összesen 18000 Ft kedvezmény! Akciós ár: 9900 Ft

N

Aenean convallis est.

N

Aenean convallis est.

VIP

59000.-

N

A Prémium csomag és azon felül:

N

Állapotfelmérés és személyi edzés Barta Tiborral (1,5 óra, helyszín: Ventura Fitness Bp, XI. Fehérvári út 179.)

N

Személyre szabott edzésterv

N

Étrend ajánlás

N

2 x 20 perc telefonos konzultáció, utánkövetés, tanácsadás, kérdezz-felelek Barta Tiborral

  Figyelj! Fontos!

A megrendelés után egy díjbekérőt fogsz kapni az általad megadott e-mail címre.

Ha nem kapod meg, kérlek jelezd azt az ügyfélszolgálatunknak.

1 hét után a megrendelésed automatikusan törlődik.

NEM KOCKÁZTATSZ! 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Ha elégedetlen vagy, jelezd azt 14 napon belül és visszatérítjük a csomagod árát.               

Ügyfélszolgálat: 06303391549

Minden 1 könyvben!

Kardio edzés

Minden, amit tudnod kell a testzsírcsökkentésről és a szív- vérkeringés edzéséről.

Fontos

Súlyzós edzés

Érdemes kihagyni? Miért van rá szüksége a testemnek?

Élmény & flow

Tervezés

Mielőtt elindulsz, tudnod kell, hogy hova tartasz!

Kikerülhetetlen

Testedzés

Milyen eszközöket használj és mit csinálj ha vonzó, erős és egészséges testet szeretnél?

Gyakorlati útmutatás

Étkezés

Ennyire egyszerűen még nem mondta el senki sem azokat az alapelveket, melyekkel gyors és látványos eredményeket érhetsz el a tested átformálásával kapcsolatban! 

Finom lesz

Mentális segítség

Minden fejben kezdődik! A legfontosabbakat megtudhatod az önmotivációról, a sikerlélektanról és spirituális segítséget is találsz.

Érzelmi erő

Dönts okosan, válaszd az egészséget!

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha elégedetlen vagy, jelezd azt 14 napon belül és visszatérítjük a csomagod árát.