Életmódváltás a testi/lelki erőért

    2020- új test

           jobb élet

Intelligens életmódváltás egyszerűen

7 hetes 

testformáló program

A csomagok megrendelése

ma 13:00-kor kezdődik részvétel: 2900 Ft-tól

kinek való a 7 hetes testformáló program?

Bári jelentkezhet kortól, nemtől függetlenül, aki eléggé elszánt ahhoz, hogy megváltoztassa a testét.

mi fog történni a 7 hetes testformáló program alatt?

Hétről-hétre iránymutatást adok, mit kell tenned, hogyan kell gondolkodnod. Minden résztvevő aki a Prémium csomagot válaszja megkapja a Sikeres életmódváltás titka c.  nyomtatott könyvemet és munkafüzetet, mely bolti forgalomban nem kapható. A résztvevők jelentkezhetnek egy Facebook zárt csoportba, ahol napi szinten bejelentkezek rövidebb videókkal, elmondom azokat a kulcsfontosságú gondolatokat amelyek kikerülhetetlenek a siker érdekében. Ilyen videókkal már az előregisztráció alatt találkozni fogsz. A résztvevők hozzáférést kapnak egy online videótárhoz ahol edzettségi szintnek megfelelően otthon, minimális eszközökkel végrehajtható exkluzív edzésvideók segítik az átalakulást. A táplálkozás területéről több szakember is a segítségünkre lesz, velük interjúkat fogok megosztani.

milyen eredményre számíthatok a 7 hét után?

Az Tőled, és az elszántságodtól függ… Attól, mennyire veszed komolyan, mennyire tudod a szükséges rendszerbe feszíteni az életed. (A rendszer részleteit elmondom!) No de nézzünk néhány konkrétumot az edzői tapasztalataimból, gondolom a nesze semmi fogd meg jól frázisokból Neked is eleged van. 🙂 Szóval, akár fogyhatsz 10 kg-ot is 7 hét alatt, ha ez a célod. Fogyhatsz kevesebbet is, úgy, hogy közben izmosabb és tónusosabb lesz a tested. Ha betartod a javaslataimat, már pár nap múlva jobb lesz a közérzeted, nem leszel fáradékony, magasabb lesz az energiaszinted. Ez a 7 hét elegendő lesz arra, hogy megacélozd az elszántágod, és rálépj egy olyan útra, ahol elérheted álmaid testét! Íratkozz fel az oldal alján és tarts velem ezen az izgalmas úton! 

Mennyibe fog kerülni? ingyenes lesz?

Amiért nem fizetsz annak nincs értéke… Minél többet fizetsz valamiért, annál értékesebbnek tartod. A testi egészségünk a legfontosabb, nélküle mindenünk értéktelen… A 7 hetes testcsere program NEM lesz ingyenes. Az indulásig van még időnk (2020 január 25-én startolunk) addig is íratkozz fel az oldal alján, ismerj meg engem, a filozófiámat, a munkásságomat. Január 25-ig nagyon sok értékes információt fogok megosztani Veled, INGYEN. 🙂 Ui: Gondolom Te sem ingyen végzed a munkádat. Mégis mennyibe fog kerülni? A 7 hetes téstformáló és életmódváltó programon való részvétel (irányított cselekvési terv, tananyag, tudásbázis, motivációs videók, stb.) a részvétel 2900 Ft-tól lehetséges. 🙂 

Az Alap csomag ára 2020 január 25 18:00 óráig: 2900 Ft. Utána: 4900 Ft.

A Prémium csomag ára 2020 január 25 18:00 óráig: 9900 Ft. Utána: 14.900 Ft.

A VIP csomag ára 2020 január 25 18:00 óráig: 99.000 Ft. Utána: 149.000 Ft.

Mit kell ennem a 7 hét alatt?

Iránymutatást fogok adni, de lehetőséged is lesz személyre szabott étrendet kérni. Egyszerű élelmiszerekkel hihetetlenül látványos eredményeket lehet elérni. Én rendkívül pénztárcabarát megoldásokat fogok kínálni számodra. 🙂

én nagyon elfoglalt vagyok. így is részt vehetek a 7 hetes programban?

Mindenki a saját ritmusában fog haladni, nincs kötelező, kőbe vésett menetrend. Azonban az önfegyelmed erejével rá kell venned magad arra, hogy megtedd, amit meg kell tenned. Ebben kíméletlen leszek. 🙂 

Kellő lelkierővel bármit kihozhatsz a testedből – áttörheted a genetikai adottságaid korlátait. A saját tested szobrásza vagy. A gondolataidat és a cselekedeteidet teljes kontroll alatt tudod tartani – ezáltal irányítod az életedet. 

A gondolataid segítségével tűzöl ki célokat, tervezel, és hozol döntéseket. A gondolataid fognak cselekvésre – és a testedzésre késztetni. A gondolataid óriási potenciállal rendelkeznek, hatalmuk olyan erős, hogy megfelelően irányítva mindent elérhetsz vele az életben. Ha megváltoztatod a gondolataidat, vagy a gondolkodásmódodat megváltozik az életed! Ha elhiszed, hogy nincsenek határaid, akkor a csatát félig megnyerted! De először el kell hinned! A megingathatatlan meggyőződéseddé kell válnia. Ha az egészséged tökéletes lenne, hogyan éreznéd magad? 

Mennyiben változtatná meg az életedet? Mennyivel lennél boldogabb a számodra ideális testben? Örömmel néznél tükörbe? Milyen párkapcsolatod lenne? Hogyan éreznéd magad, ha a fizikai adottságaid maximumát hoznád ki magadból? Büszke lennél magadra, nagyobb lenne az önbizalmad? A válaszokat tudod. Olvass tovább, ébreszd fel az ösztöneidet, küzdj meg azért, ami Neked jár! Te is képes vagy rá! – Részlet A motiváció c. könyvemből

Ki fog segíteni a 7 hét alatt?

Barta Tibor

Barta Tibor vagyok, a testedzés elkötelezettje, személyi edző, szakíró, leendő fitness és testépítő
edzők gyakorlati oktatója a Fitness Company edzőképző iskolánál. A motiváció, A sikeres életmódváltás titka, és a Sikerspirál c. könyvek szerzője. Három éves korom óta sportolok,  az életem során több mint 4000-szer ballagtam el az edzőterembe, és elmondhatom, hogy dopping szerek használata nélkül elértem a testi képességeim maximumát. 47 éves vagyok, egészséges, energikus. Az elmúlt években könyveimmel, írásaimmal, tanfolyamaimmal több ezer embernek segítettem abban, hogy eredményesek legyenek a testük megváltoztatásában, és az életmódváltásban.

A tiszta, doppingmentes testedzés híve vagyok, filozófiám szerint intelligens egyszerű stratégiával mindenki megteremtheti a számára ideális és
tökéletes testet. Tarts velem 2020-ban Magyarország legelszántabb testformáló programjában! Legyél Te is sikeres életmódváltó! Segítek!

ajándék!

Ajándékom!

íratkozz fel,és azonnal küldöm neked!

 

\

21 törvény amit tudnod kell

\

Nélkülük eredménytelen leszel

\

Apró lépések, lenyűgöző változás!

\

Ne halogass, szerezd meg most azonnal!

figyelj! fontos!

 

Az indulásig, azaz 2020 január 25-ig nagyon sok értékes információt és gondolatot szeretnék megosztani Veled. Szóval, ha komolyan gondolod a tested megváltoztatását, akkor mindenképpen íratkozz fel az ELŐREGISZTRÁCIÓNÁL minél előbb! Ne feledd: Az erős szándék a teremtő OK! Ne várj, ne halogass, mert az alkalom és a lehetőség elillan! Eddig több mint 700-an regisztráltak!

Ennyi idő van még az indulásig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

előregisztráció

Az előregisztrációval semmilyen kötelezettséget nem vállalsz!

E-mailben fogom tartani veled a kapcsolatot, és tájékoztatlak a részletekről és az indulásról. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod.

Az adataidat bizalmasan kezelem, nem adom ki senkinek sem,
és bármikor leiratkozhatsz!

Legyél bátor és jelentkezz!

Légy a legjobb önmagad! SEGÍTEK!

Január 22-én szerdán 13:00-kor indul a csomagok
megvásárlása, legyél gyors, megéri!

 

Kötelezettség nélküli Előregisztráció a 7 hetes testcsere programra:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bátor vagyok és jelentkezem!

A testi egészség kincs!

egy lehetőség. 
  tegyél önmagadért!