Oldal kiválasztása

Egy könyv Érted

változtasd meg a tested!
Megváltozik az életed.

Személyi edzőként számtalanszor részem volt abban a csodában, hogy az emberek a testük megváltoztatásával egy ÚJ életet, ÚJ lehetőségeket is kapnak. Ez a csoda már számodra is elérhető! De tenned kell érte! 

 Apró változtatásokkal lenyűgöző eredmények! Sikeres életmódváltás az egyszerűség jegyében, intelligens, tudatos, elfoglalt embereknek. A könyv elolvasása és a leírtak alkalmazása után megerősödik az önbecsülésed, jobb lesz a közérzeted, magas lesz az energiaszinted, nem leszel fáradékony, depressziós, kicsattansz az egészségtől, vidám leszel és kiegyensúlyozott, büszke leszel magadra!

Vedd komolyan! Olvasd ezt a könyvet úgy, mintha az életed múlna rajta.Hiszen így is van! Az első lépésed a sikeres életmódváltás felé ezzel a könyvvel kezdődik! Szerezd meg a titkokat tartalmazó könyvet, tegyél egy óriási lépést a boldog és kiegyensúlyozott életed felé! Ne pazarold el többet feleslegesen az idődet-energiádat, tudd meg most azonnal a sikeres életmódváltás titkát! Érd el álmaid testét egyszerűbben és gyorsabban mint gondolnád! Ebből a könyvből megtudhatod a sziklaszilárd alapelveket, az ok-okozati összefüggéseket és azokat a kikerülhetetlen törvényszerűségeket, amelyeket ismerned és használnod kell. Ha nem rendelkezel az alapismeretekkel, akkor hiába reménykedsz a változásban! Az erőfeszítéseid sikertelensége előbb-utóbb le fogja lohasztani az ambíciód tüzét, helyette az üres tétlenség, a kiábrándultság, a frusztráltság és a düh romboló következményei veszik át a főszerepet a boldog, kiegyensúlyozott élet helyett… Most már nem kell ettől tartanod, hiszen érkezik hozzád a könyv, melyben lépésről-lépésre megtalálod azt, hogy mit kell tenned!

start

Fontos! személyes üzenetem!

nézd meg ezt a videót:

A megrendelésedről az összegzést az általad megadott e-mail címre elküldtük. Ha nem kaptad meg, nézd meg a spam mappában, ha ott sincs írj nekünk egy e-mailt minél előbb ide: bartatibor@7het.hu

A sikeres életmódváltás 7 pontja:
1. Elfogadás – kilépés a múltból a jövő ígérete felé
2. Elhatározás – erős érzelmekkel
3. Cselekvési terv készítése
4. Régi rossz szokások elhagyása
5. Új jó szokások kialakítása
6. Kitartani minden nehézségen át
7. Változásunk, fejlődésünk áttekintése, újragondolása

Minden csoda az elszánt hozzáállásoddal veszi kezdetét! Kezd el olvasni, de ami még lényegesebb, kezd el alkalmazni a könyvben leírtakat. Sok sikert, és állhatatos kitartást kívánok Neked!

A szerző: Barta Tibor

az új életed elkezdődött!

A megrendelésed összegzését az általad megadott email címre elküldtük. Ha nem kaptad meg, nézd meg a spam mappában, ha ott sincs írj nekünk egy e-mailt minél előbb ide: bartatibor@7het.hu