Oldal kiválasztása

Életmódváltás a testi/lelki erőért

    2021- új test

           jobb élet

Intelligens életmódváltás egyszerűen

7 hetes 

testformáló program

szerezd vissza az önbecsülésed!

kedvezményes ajánlat részvétel: 4900 Ft-tól

kinek való a 7 hetes testformáló program?

Bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, és elszánt ahhoz, hogy megváltoztassa a testét és az életét.

mi fog történni a 7 hetes testformáló program alatt?

Hétről-hétre iránymutatást adok, mit kell tenned, hogyan kell gondolkodnod. Minden Prémium és VIP csomagot vásárló megkapja a Sikeres életmódváltás titka c.  nyomtatott könyvemet és munkafüzetet, mely bolti forgalomban nem kapható. A résztvevők jelentkezhetnek egy Facebook zárt csoportba, ahol napi szinten bejelentkezek rövidebb videókkal, elmondom azokat a kulcsfontosságú gondolatokat amelyek kikerülhetetlenek a siker érdekében. Ilyen videókkal már az előregisztráció alatt találkozni fogsz. A résztvevők hozzáférést kapnak egy online videótárhoz ahol edzettségi szintnek megfelelően otthon, minimális eszközökkel végrehajtható exkluzív edzésvideók segítik az átalakulást. A táplálkozás területéről több szakember is a segítségünkre lesz, velük interjúkat fogok megosztani.

milyen eredményre számíthatok a 7 hét után?

Az Tőled, és az elszántságodtól függ… Attól, mennyire veszed komolyan, mennyire tudod a szükséges rendszerbe feszíteni az életed. (A rendszer részleteit elmondom!) No de nézzünk néhány konkrétumot az edzői tapasztalataimból, gondolom a nesze semmi fogd meg jól frázisokból Neked is eleged van. 🙂 Szóval, akár fogyhatsz 10 kg-ot is 7 hét alatt, ha ez a célod. Fogyhatsz kevesebbet is, úgy, hogy közben izmosabb és tónusosabb lesz a tested. Ha betartod a javaslataimat, már pár nap múlva jobb lesz a közérzeted, nem leszel fáradékony, magasabb lesz az energiaszinted. Ez a 7 hét elegendő lesz arra, hogy megacélozd az elszántágod, és rálépj egy olyan útra, ahol elérheted álmaid testét! Arra bátorítalak, tarts velem ezen az izgalmas úton! 

Mennyibe fog kerülni? ingyenes lesz?

Amiért nem fizetsz annak nincs értéke… Minél többet fizetsz valamiért, annál értékesebbnek tartod. A testi egészségünk a legfontosabb, nélküle mindenünk értéktelen… A 7 hetes testcsere program NEM lesz ingyenes.  Ui: Gondolom Te sem ingyen végzed a munkádat.  A 7 hetes téstformáló és életmódváltó programon való részvétel (irányított cselekvési terv, tananyag, tudásbázis, motivációs videók, stb.) a részvétel 4900 Ft-tól lehetséges.

Mit kell ennem a 7 hét alatt?

Iránymutatást fogok adni, de lehetőséged is lesz személyre szabott étrendet kérni. Egyszerű élelmiszerekkel hihetetlenül látványos eredményeket lehet elérni. Én rendkívül pénztárcabarát megoldásokat fogok kínálni számodra. 🙂

én nagyon elfoglalt vagyok. így is részt vehetek a 7 hetes programban?

Mindenki a saját ritmusában fog haladni, nincs kötelező, kőbe vésett menetrend. Azonban az önfegyelmed erejével rá kell venned magad arra, hogy megtedd, amit meg kell tenned. Ebben kíméletlen leszek. 🙂 

igen!

Kellő lelkierővel bármit kihozhatsz a testedből – áttörheted a genetikai adottságaid korlátait. A saját tested szobrásza vagy. A gondolataidat és a cselekedeteidet teljes kontroll alatt tudod tartani – ezáltal irányítod az életedet. 

A gondolataid segítségével tűzöl ki célokat, tervezel, és hozol döntéseket. A gondolataid fognak cselekvésre – és a testedzésre késztetni. A gondolataid óriási potenciállal rendelkeznek, hatalmuk olyan erős, hogy megfelelően irányítva mindent elérhetsz vele az életben. Ha megváltoztatod a gondolataidat, vagy a gondolkodásmódodat megváltozik az életed! Ha elhiszed, hogy nincsenek határaid, akkor a csatát félig megnyerted! De először el kell hinned! A megingathatatlan meggyőződéseddé kell válnia. Ha az egészséged tökéletes lenne, hogyan éreznéd magad? 

Mennyiben változtatná meg az életedet? Mennyivel lennél boldogabb a számodra ideális testben? Örömmel néznél tükörbe? Milyen párkapcsolatod lenne? Hogyan éreznéd magad, ha a fizikai adottságaid maximumát hoznád ki magadból? Büszke lennél magadra, nagyobb lenne az önbizalmad? A válaszokat tudod. Olvass tovább, ébreszd fel az ösztöneidet, küzdj meg azért, ami Neked jár! Te is képes vagy rá! – Részlet A motiváció c. könyvemből

Ki fog segíteni a 7 hét alatt?

Barta Tibor

Barta Tibor vagyok, a testedzés elkötelezettje, személyi edző, szakíró, leendő fitness és testépítő
edzők gyakorlati oktatója a Fitness Company edzőképző iskolánál. A motiváció, A sikeres életmódváltás titka, és a Sikerspirál c. könyvek szerzője. Három éves korom óta sportolok,  az életem során több mint 4000-szer ballagtam el az edzőterembe, és elmondhatom, hogy dopping szerek használata nélkül elértem a testi képességeim maximumát. 47 éves vagyok, egészséges, energikus. Az elmúlt években könyveimmel, írásaimmal, tanfolyamaimmal több ezer embernek segítettem abban, hogy eredményesek legyenek a testük megváltoztatásában, és az életmódváltásban.

A tiszta, doppingmentes testedzés híve vagyok, filozófiám szerint intelligens egyszerű stratégiával mindenki megteremtheti a számára ideális és
tökéletes testet. Tarts velem 2021-ben Magyarország legelszántabb testformáló programjában! Legyél Te is sikeres életmódváltó! Segítek!

Hozd ki magadból 2021-ben a legjobbat! Itt a lehetőséged!

Méltatások:

Neked mennyit érne?

Ha megtudnád az emberi test átformálásának kikerülhetetlen alapelveit? Ha tartósan le tudnál fogyni, optimális lenne a testsúlyod, és ezt könnyen tartani is tudnád?

Ha iránymutatást kapnál a tökéletes testi/lelki egyensúly eléréséért?

Ha megismerhetnéd az éhezésmentes örömteli táplálkozás titkát?

Ha nem futnál felesleges köröket sport terén, hanem tudnád a Te személyes céljaidnak megfelelően mit kell tenned álmaid testéért?

Ha tetszene amit a tükörben látsz és megnőne az önbecsülésed, az önbizalmad, büszke lennél magadra? Neked ez mennyit jelentene?

Ha álmaid egészséges és erős testében élnél, mire lennél képes, mit tudnál elérni, milyen minőségű életet tudnál élni?

ez egy egyszeri lehetőség! használd ki most!

És a szeretet

A szeretet ereje a tisztaság ereje.

Deepak Chopra

Prémium csomag

A testkultúrába történő befektetés mindig a legjobb, leghasznosabb, legegészségesebb! 🙂

És a család

Ha túlnézünk a veszekedésen, fájdalmon és sértődésen, olykor jól esik emlékeztetni magunkat arra, hogy a családon kívül az égvilágon nincs fontosabb.

Született feleségek c. film

Rendelj most, tökéletes ajándék karácsonyra!

Vagy lepd meg vele, családtagodat, barátodat, kedves ismerősödet.

Tudsz értékesebb ajándékot az egészségnél?

Ennyi ideig él a különleges ajánlat:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

rendelés

csomagok

3 csomag közül választhatsz.

Kérlek körültekintően nézd meg őket!

Az akciós árak bruttó árak és a 7 hétre vonatkoznak egyéb költség nincs.

Kérdés esetén hívd: 06-30-3391-549

Az akciós árak csak 2020. december 27. 23:00-ig érvényesek!

*Bruttó 0%-os áfás számlás árak!

*A sikeres életmódváltás titka c. hangoskönyv 2021 január 4-én elérhető

figyelj! fontos! 

A megrendelés után egy díjbekérőt fogsz kapni az általad megadott e-mail címre.

Ha nem kapod meg, kérlek jelezd azt az ügyfélszolgálatunknak.

1 hét után a megrendelésed automatikusan törlődik.

NEM KOCKÁZTATSZ! 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Ha elégedetlen vagy, jelezd azt 14 napon belül és visszatérítjük a csomagod árát. 

regisztráció

Egy nagyon izgalmas utazás vár rád!

Legyél bátor és jelentkezz!

Légy a legjobb önmagad! SEGÍTEK!

Ügyfélszolgálat: 06-30-3391549