Oldal kiválasztása

Sikerspirál

Minél tudatlanabb vagy spirituálisan, annál többet szenvedsz. 

 

A Sikerspirál könyvben:

Teremtsd újra az életed a Sikersirál segítségével MOST!
A fordulat, ami mindent megváltoztat.
A Sikerspirál jelentősége az életed vonatkozásában.
Az utolsó szalmaszál: spirituális segítség.
Hogyan kezeld a kudarcokat?
Figyelj! Legyél éber! Vedd észre a jeleket, az iránymutatásokat!
Ismerd meg, és urald önmagad. A válaszok jönni fognak.
A sikeres élet titka: Tudatosság.
Az első lépés a spiritualitás felé.
Ki vagy valójában? A válasz felszabadít, és minden átrendeződik.
Minél nehezebb, annál boldogabban kell tenned, amit tenned kell.
Kudarcból siker, gyengéből erős: A spirál ereje.
A benned rejlő lehetőségek detonátora – elindítod?
A szándékod és a pillanatban rejlő teremtő erő.
Út egy ÚJ élet felé.

A Sikerspirál könyvről

Az ellentétek megéléséért jöttél. Ez a felismerés mindent megváltoztat. Többé már semmi sem lesz olyan, mint előtte volt. Te sem leszel már ugyanaz, aki voltál.

Az életünk minden tekintetben két pólus, a negatív és a pozitív (érzelmek és történések) között mozog. Folyamatos mozgásban és változásban vagyunk, ezért semmi sem állandó. Fejlődünk, majd hanyatlunk. Hanyatlunk, majd fejlődünk.

A negatívumok a kellemetlen történések, minden, ami érzelmileg rosszul érint bennünket; fájdalmas megtapasztalások, szomorú emlékek, csalódások, veszteségek, ami ingerültséget, dühöt vagy akár gyűlöletet vált ki belőlünk.

A pozitív a jó, a felemelő érzelmi állapot; minden, ami örömmel, boldogsággal, gyarapodással, vidámsággal és szeretettel tölt el.

A negatív/pozitív történéseken elmélkedve arra jutottam, hogy az életünk minősége és a személyes sikerünk érdekében tudatosan kell kezelnünk a negatívumokat. A negatív erők nem visznek előre, csak hátráltatnak és rabolják az értékes életidődet. Meg kell tanulnunk, hogy az időrabló, romboló és visszahúzó lelkiállapotunkat átemeljük egy pozitív érzelmekkel átitatott szintre. A pozitívból tudunk épülni, jobbá válni, előre jutni és jót teremteni. Ebből a felismerésből született a Sikerspirál, mint fogalom.

A pozitív tartomány a teremtő erőket, a negatív pedig a romboló erőket képviseli.

A pozitív és a negatív határát hívom én: Töréspontnak.
A Töréspont az Ébredési Pont. Egy élethelyzet, amikor Isten megrázza Életed Fáját és lepottyansz róla. De csak azért, hogy felismerj valamit, hogy iránymutatást kapj. Így újult erővel újra el tudsz kezdeni, és egyre magasabbra jutni Életed Fáján.

Az a hely, pont, állapot, időpillanat, amikor dönthetsz, hogy merre mész tovább. Az első célállomás, a negatív spirálból. Az első siker a kudarcok után.
Itt egy pillanatra meg kell állnod, és átgondolni az életed. Fel kell ébredned!

 Esélyt kapsz. Becsüld meg! Bárhogy is döntesz, többé fogsz válni. Minél tisztábban tudod, hogy ki vagy valójában, miért jöttél és hova tartasz, annál jobb döntéseket fogsz hozni.

A Töréspont az első jeges zuhany, érzelmi sokk, ha veszteség vagy kudarc ér;
ha az életed egy fontos része a Sikerspirálból kiesik. (Baleset, anyagi veszteség szakítás, magánéleti válság, érzelmi megrázkódtatás, stb.)

A Töréspont a lehetőség, hogy mindent megváltoztass, és újrakezdj.

A határ, amit időnként nem tudsz elkerülni, mindenképpen odaérsz. A szembesülés. Amikor már nem tudsz elmenekülni, amikor már nincs hova menni; szembe kell nézned a helyzettel. Ahol úgy érzed vége mindennek. Amikor hiszed, hogy valami ÚJ veszi kezdetét.

Ahol összetörsz. Ahol összerakod magad.
Amikor az érzelmeid megsemmisítenek. Amikor az érzelmeid felemelnek.
Amikor úgy érzed nincs tovább. Amikor esélyt és lehetőséget kapsz.
Amikor úgy érzed már nincs erőd. Amikor ennyire erősnek még soha nem érezted magad.
Amikor beletörődsz. Amikor letéped béklyóid és bátran kiáltod: Elegem volt!
Amikor közömbös és fásult vagy. Amikor szárnyalsz a lelkesedéstől.
A reményvesztettség. A remény.
A veszély figyelmeztetése. A biztonság ölelése.
A sötétség réme. A fény biztonsága.
A pokol kapuja. A mennyország ajtaja.
Az élethelyzet, ahol már semmi nem érdekel. Az élethelyzet, ahol elköteleződsz az életedért.
A pillanat, amikor veszni hagysz mindent.
A pillanat, amikor megvilágosodsz: még dolgod van, így minden új értelmet nyer, és felállsz a reményvesztettségből.
Ahol mérlegelned kell, és döntést kell hoznod. Amikor új életet kezdhetsz.

Az áttörés kezdete a kudarcspirálból. A kiindulási pont a határtalan dimenziók felé. A pillanat, amikor megfordíthatod a sorsod.

Tulajdonképpen mi a Sikerspirál? Gondolkodásmód? Pozitív beállítottság? Sikertechnika? Önfejlesztés?
Életstílus? Attitűd? Szellemi kifejeződés? Életfilozófia? Személyiség fejlesztés? Hozzáállás? Életszemlélet?
Sikerlélektan? Spirituális megközelítés? Sikertudat? Meggyőződés? Tudatosság? Fejlődés? Egyik sem.
De mindegyik része a Te Sikerspirálod teljességének.

Miért spirál?

A spirál, mint alakzat, forma, jel, szimbólum, ciklus, mindenhol jelen van az univerzumban és az életünkben; a természetben, a testünkben, a lelkünkben, a sorsunkban. A spirálban adott a lehetőség, hogy egy szinttel feljebb lépjünk, fejlődjünk. Ám formájának sajátosságából adódóan könnyen visszaeshetünk, és gyorsan lentebb csúszhatunk. Egyre lentebb. Minél lentebb jutsz, annál nehezebb lesz a pozitív oldalra visszajutni, viszont minél elszántabban igyekszel felfelé, annál erősebbé válsz – minden tekintetben.

A spirál az emberi fejlődést szimbolizálja, ha jobbra irányul, akkor a teremtő, ha balra, akkor a romboló erőket képviseli.

Ismerd meg a Sikerspirál törvényeit, emeld magad a teljesség új szintjére, és éld azt az életet, amelyet valóban megérdemelsz!

Méltatások – akik már olvasták a Sikerspirál c. könyvet:

Mélység-magasság…  Aki hozzád vagy hozzám hasonlóan élt már át ilyen időszakot, az tudja igazán átérezni, hogy mekkora segítség a nehézségek idején, ha tudod mi az elhívásod. Ez a könyv nekem is jókor jött most… Megerősített abban: jól döntöttem, hogy haladok az utamon, nem a nehézségekre, hanem a lehetőségekre figyelve. Mindig azzal és úgy, amim van, és ahogy vagyok. A többi érkezik. Kívánom, hogy másoknak is ugyanazt jelentsék az írásaid, mint nekem. Hála érte!

Túri Zsuzsanna

A Sikerspirál egy őszinte, magával ragadó, önéletrajz jellegű olvasmány, amely leplezetlenül bemutatja, mire is képes az emberi elme, hogyan találd meg és hozd ki magadból a teremtő erőt, amely hatására létrehozhatod, megteremtheted azt a világot, ami boldoggá tesz. A szerző már maga a címével is inspirál, hiszen nincs olyan ember, aki nem került volna a sikerspirál mindkét oldalára. Itt a kérdés csupán az, vajon hagyod, hogy sodródj vagy kezedbe veszed az irányítást és e könyv segítségével megtaláld a benned lévő, Istentől kapott, most még számodra ismeretlen erőt.

Tar Ágnes

Angol, Orosz Mestertanár (MSc), Tolmács, Műfordító, Idegenvezető és Fitness Instruktor

Nagyon tetszik, hogy sok olyan fogalmat, összefüggést, látásmódot az alapoktól kezdve megmagyaráz, amit sokan egyértelműnek gondolnak, pedig nagyon sok esetben nem az. Azt gondolom, hogy sokaknak a spirituális életmód azért nem hoz eredményeket, mert az alapok hiányoznak, amit ez a könyv remekül pótol. De nemcsak az alapokat ismerhetjük meg belőle, hanem annál sokkal többet. A spirál, mint mindannyiunkban jelen lévő, fontos, ősi motívum, valóban megmutatja azt, hogy már kisebb, egyszerűbb lépésekkel is sokkal jobbá, teljesebbé tehetjük az életünket. Nagyon tetszett a végén a munkafüzet, hasznos és elgondolkodtató kérdéseket tartalmazott. Azt gondolom, hogy valóban segíthet a könyv abban, hogy egyenesbe hozzuk a gondolatainkat és az életünket.

Zigó Judit

Tréner, újságíró

Mit jelent számomra a Sikerspirál?

 A pozitív tényeket. Olyan állításokat fogalmaz meg, amik valójában minden emberben ott vannak, kinél mélyebben, kinél jobbára a felszínen, csak aztán a mindennapi rutin és a fránya mókuskerék miatt hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla. Éppen emiatt roppant hasznos számomra a könyv. Ha érzem, hogy elindulok a negatív oldal felé, csak előhalászom, találomra kinyitom egy oldalon, beleolvasok és a világ máris a helyére kerül. Mert valójában minden a helyén van, jól van, így ahogy van. Csupán gondolataink függvénye, mi hogyan reagálunk a történésekre. Minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy boldog emberek legyünk. Amióta a kezembe került a remekmű, minden egyes nap biztos vagyok ebben. Az összes korosztálynak ajánlanám olvasásra, mivel mindenki a saját maga számára hasznos útravalókat tudja kihámozni a sorok közül. Ezúton is szeretném megköszönni a szerzőnek a lehetőséget és hálás vagyok, hogy a tudás most már nap mint nap a birtokomban lehet…

Dr. kapinya Diána

Jelenleg nagyon stresszes időszakban vagyok, de így is nagy hatással volt rám a Sikerspirál könyv: feldobódtam tőle és nagyon motiválónak, lelkesítőnek találom! Szívesen olvastam volna még hosszabban is, még több gondolatot. Az én könyvespolcomon helye lesz!

Simon Krisztina

A Sikerspirál könyv emlékeztetett néhány alapvető emberi viselkedésre és a világ működésére. Jó volt elolvasni, motiváló, nyitott, pozitív energiát sugárzó.

Bármilyen korosztálynak ajánlanám, nekem tetszett.

Przemysław Szymczak

Keress bátran!

Vedd fel a kapcsolatot Velem!