Életmódváltás a testi/lelki erőért

    2021- új test

           szebb élet

Kellő lelkierővel bármit kihozhatsz a testedből – áttörheted a genetikai adottságaid korlátait. A saját tested szobrásza vagy. A gondolataidat és a cselekedeteidet teljes kontroll alatt tudod tartani – ezáltal irányítod az életedet. 

A gondolataid segítségével tűzöl ki célokat, tervezel, és hozol döntéseket. A gondolataid fognak cselekvésre – és a testedzésre késztetni. A gondolataid óriási potenciállal rendelkeznek, hatalmuk olyan erős, hogy megfelelően irányítva mindent elérhetsz vele az életben. Ha megváltoztatod a gondolataidat, vagy a gondolkodásmódodat megváltozik az életed! Ha elhiszed, hogy nincsenek határaid, akkor a csatát félig megnyerted! De először el kell hinned! A megingathatatlan meggyőződéseddé kell válnia. Ha az egészséged tökéletes lenne, hogyan éreznéd magad? 

Mennyiben változtatná meg az életedet? Mennyivel lennél boldogabb a számodra ideális testben? Örömmel néznél tükörbe? Milyen párkapcsolatod lenne? Hogyan éreznéd magad, ha a fizikai adottságaid maximumát hoznád ki magadból? Büszke lennél magadra, nagyobb lenne az önbizalmad? A válaszokat tudod. Olvass tovább, ébreszd fel az ösztöneidet, küzdj meg azért, ami Neked jár! Te is képes vagy rá! – Részlet A motiváció c. könyvemből

Ki fog segíteni a 7 hét alatt?

Barta Tibor

Barta Tibor vagyok, a testedzés elkötelezettje, személyi edző, szakíró, leendő fitness és testépítő
edzők gyakorlati oktatója a Fitness Company edzőképző iskolánál. A motiváció, A sikeres életmódváltás titka, és a Sikerspirál c. könyvek szerzője. Három éves korom óta sportolok,  az életem során több mint 4000-szer ballagtam el az edzőterembe, és elmondhatom, hogy dopping szerek használata nélkül elértem a testi képességeim maximumát. 48 éves vagyok, egészséges, energikus. Az elmúlt években könyveimmel, írásaimmal, tanfolyamaimmal több ezer embernek segítettem abban, hogy eredményesek legyenek a testük megváltoztatásában, és az életmódváltásban.

A tiszta, doppingmentes testedzés híve vagyok, filozófiám szerint intelligens egyszerű stratégiával mindenki megteremtheti a számára ideális és
tökéletes testet. Tarts velem 2021-ben Magyarország legelszántabb testformáló programjában! Legyél Te is sikeres életmódváltó! Segítek!